Hela familjen äter gott på denna restaurang

Hallå folket och välkomna till min blogg och jag hoppas att ni kommer att läsa allt jag ska skriva till er idag. Vi har fått en stor vattenläcka i köket och därför är strömmen bortkopplad. Vatten och el i kombination är inte bra, och det kommer dröja ett par dagar innan vi kan laga maten själva. Äta bör man förstås, och vi har ju vår husvagn uppställd i trädgården men den är lite väl liten för att laga middag till fyra personer där, så istället har vi i vår familj gått ut och ätit på en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar. Det är riktigt spännande på ett sätt att plötsligt känna sig lite som man är på upptäcktsfärd i sin egen stad. Inte är det ofta ska jag ärligt säga som vi går ut och äter på någon restaurang i Åmål, men nu när vi väl har ätit några gånger på Kungens restaurang och bar så kan jag ju säga att vi kommer att gå dit flera gånger, för det har varit både bra mat och trevlig service. Ibland finns det guldkorn på hemmaplan, men det är nog lätt hänt att man inte ser skogen för alla granar. Det är bra med Kungens restaurang och bar att det finns så många olika maträtter att välja på för då kan alla få äta något de tycker om. Våra barn är ännu inte så stora att de kan tänka sig att äta “vuxenmat” men det var lugnt, för det fanns bra med alternativ även för våra barn som även dem tycker om denna restaurang i Åmål. Jaha hörni, nu var det nog inget mer jag hade att dela om det här, men jag ska skriva till er snart igen, jag lovar!